Over Bureau BouwCommunicatie

U zoekt iemand die kennis heeft van de bouw en ondersteuning kan bieden bij uw communicatie naar uw relaties. En u houdt ook wel van korte communicatielijnen en een bureau waarmee u nu eens niet verzandt in eindeloze brainstormsessies en lijvige rapporten met communicatieplannen. Dan is de mogelijkheid groot dat Bureau BouwCommunicatie in uw behoefte voorziet.

U kunt bij dit bureau terecht voor de meest uiteenlopende journalistieke producties en communicatie-advisering. Bureau BouwCommunicatie is een strategisch samenwerkingsverband van communicatieprofessionals die de taal spreken van de bouwnijverheid. Dit bureau bundelt kennis van bouw en infrastructuur met kennis van communicatie en journalistiek. Kortom: one-stop-shopping op het gebied van interne en externe bouwcommunicatie.

Frank de Groot

Kennis van uw vakgebied

img

Voor een goed commercieel verhaal kunt u uitstekend bij een reclame-adviesbureau terecht. Voor vakinhoudelijke kennisoverdracht zit u goed bij Bureau BouwCommunicatie. Wij spreken uw taal! Een goed artikel in vakbladen of brochures genereert vaak meer reacties dan full colour advertenties in de vakbladen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op."

Frank de Groot - Eigenaar Bureau BouwCommunicatie